Televizion

Natalie Portman si astronaute në filmin e ri

20 Mars, 2019 0

Natalie Portman eshte protagonistja e filmit fantastiko-shkencorë, “Lucy In The Sky”. Filmi sjell tregimin për astronauten Lucy Cole, e cila

Teknologji

Televizorët e së ardhmes, me wireless

20 Mars, 2019 0

“Samsung” ka patentuar një monitor me një transmetues pa tel të energjisë, duke sugjeruar plane për një televizor me wireless.

Tendencë

Al Bano hedh në gjyq Ukrainën

20 Mars, 2019 0

Këngëtari i njohur Italian Al Bano do të çojë Ukrainën përballë Gjykatës Europiane të të Drejtave të Njeriut. Ai fton

Teknologji

Televizorët e së ardhmes, me wireless

20 Mars, 2019 0

“Samsung” ka patentuar një monitor me një transmetues pa tel të energjisë, duke sugjeruar plane për një televizor me wireless. Patenta u zbulua nga holandezi…

Novatori “Sky News” transmeton nga bota nënujore

19 Mars, 2019 0

“Sky News” ka transmetuar të parin buletin informativ të realizuar ndonjëherë nën ujë. “Sky Ocean Rescue” bashkoi forcat me një skuadër specialistësh për të eksploruar…

“Sky” lançon modalitetin mbrojtës për fëmijët

18 Mars, 2019 0

“Sky” pritet të azhurnojë softuerin që mundëson aktivizimin e modalitetit të sigurisë për fëmijët dhe mund të arrihet thjesht duke shkuar te menuja e guidës…